Övrigt, Sjöutsikt

Budgivning pågår!

Bostadsrätt - Lägenhet

Lidnersplan 10
Kungsholmen / Kristineberg

2 995 000 kr utgångspris
1 rum och kök
24 kvm
1 410 kr / månad
Se budhistorik
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
Högsta bud 3 100 000 kr
; ;

Diamant i skyn, terrass, platsbyggd interiör!

Denna unika och på alla sätt fullkomliga diamant glänser i varenda kvadratcentimeter, högt upp med ett trevligt utekök installerat på den underbara terrassen, utsikt över takåsarna och vatten. Hemmet är nyrenoverat och varenda vrå är varsamt planerad för, vilket gör hemmet gemytligt och helt enkelt perfekt. Terrassen är det självklara rummet att hänga i under vår till höst, medan allrummet står för umgängesarena resten av tiden. 

Interiör 
Detta synnerligen pittoreska hem må vara charmigt i sin storlek, och efter entré in i bostaden står det klart att detta hem är minutiöst planerat och utomordentligt genomtänkt – med högsta kvalité vad gäller design och stil. I modernt klassisk design är köket inrett med marmorbänkskivor, köksluckor i grått och alla detaljer i mässing, även på ugnen! Köket är platsbyggt, här samsas spishäll, spisfläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys samt en kombinerad tvätt- och torkmaskin, och känslan blir ett luftigt kök med öppen planlösning. 
I allrummet står sängen på platsbyggd förvaring, platsbyggd är även garderob och förvaring under tevebänken – vilket gör detta rum helt optimalt för säng, soffa och vardagsrumsbord. Hallen erbjuder förutom avhängning av kläder och skor även tillgång till klädkammare, perfekt för att få undan ytterligare förvaring, samt åtkomst till badrummet. 
Terrassen är på hela 17 kvadratmeter, så förutom uteköket finns det här även plats för loungemöbler och alla vänner över på grillkväll, som får en chans att njuta av den öppna himlen och makalösa vyn över vatten, takåsar och himmel. 

Med mera
Tänk dig att bo i stan, med citypuls runt omkring och kommunikationer som tar dig överallt men dessutom med direkt närhet till natur, klippbad och badbryggor. Tänk dig att sitta på loungeavdelningen med vidunderlig vy över Mälaren, under öppen himmel, med ett utekök som brassar för en barbecue. Tänk dig dessa scenarier samtidigt. De kan bli din verklighet! Från mysiga Kristineberg har du trevliga promenadstråk runt Kungsholmen, bland annat till Hornsbergs strand och Lindhagens galleria. Kommunikationerna är goda som sig bör, tunnelbana och bussar finns i närheten, och med bil är det lätt att komma ut på de stora vägnäten. 


Rumsbeskrivning

Hall
Klinkergolv och en klädkammare. Väggkrokar och skoförvaring. Ingång till lägenhetens badrum. Säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Optimalt planerat för både säng, soffa & vardagsrumsbord. Platsbyggda garderober, säng med lådor, bänk med lådor och massor av förvaring. Marmorbänk ovan med plats för TV. Öppen planlösning mot kök och utgång till underbara terrassen. Fönster med sjöutsikt. Fiskbensparkett i ek.

Terrass
Magisk plats med underbar utsikt. Plats för av många gäster vid en barbecuekväll runt uteköket. Både matbord och loungesoffa finns det utrymme för. Träbelagt terrass.

Kök
Även detta ett platsbyggt kök med både diskmaskin och tvätt & torktumlare inbyggt, så även kyl och frys. I denna fina marmorbänk finns både induktionshäll och nedsänkt vit porslinsho med mässingsblandare och tvålpump. Även kombiugnen/mikro från Miele är med mässingshandtag. Skåp ovan är med spisfläkt (kolfilter) och alla handtag på luckor är i mässing. Fönster med sjöutsikt. Fiskbensparkett i ek.

Badrum
Bra planerat badrum med badkar, tvättställ på kommod, toalett och handdukstork. Linoleummatta på golv och våtrumstapet på vägg.


Övrigt

Till lägenheten tillhör ett källarförråd om ca. 4.5 kvm

Kabel-TV finns via ComHem. Basutbudet ingår i avgiften. Men även bredband finns via ComHem 

Tvättstuga finns i källarplanet. Två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, torkrum & mangel.
Övriga utrymmen i föreningen är ett cykelrum till höger om ingången och ett soprum för pappersåtervinning.

Driftkostnader / månad El: 200 kr Försäkring: 90 kr Fakta Boarea:
24 kvm
Terrass:
17 kvm
Antal rum:
1
Lgh. nr. skv:
1003
Lgh. nr. brf:
3
Hiss:
Ja
Balkong:
Terrass om 17 kvm
TV / internet:
Com hem
Andelstal:
1.82000%
Avgift:
1 410 kr / månad Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud)
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
1939
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
290 kr / månad
Energiprestanda:
156 kWh/m2
Förråd:
I källaren
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Komm. skatt:
29.82 %

Föreningen Namn:
Brf Folkungaträdet 4
Acc. jur. pers.:
Nej
Äkta förening:
Ja

Föreningsinformation

Brf Folkungaträdet 4 är en äkta bostadsrättsförening och förvärvade fastigheten 2003. Föreningen består av 34 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 2 lägenheter upplåtna med hyresrätt. Detta två ses som en dold tillgång till föreningens ekonomi. Föreningen äger marken och tillåter inte juridisk person. 

Föreningen har löpande underhållit huset och under åren har följande renoveringar utförts.
1989 - Byte av uppvärmningssystem
1991 - Stambyte kök, bad/wc, byte av elstigare, renovering av fasad och fönster
2007 - Plåten på taket byttes ut
2009 - Ny utrustning till tvättstugan
2010 - Ny fjärrvärmeanläggning
2012 - Renovering av tvättstuga
2014: Hissen har renoverats
2015: Renovering av tak
2015: Renovering av fasad
2015: Renovering av balkonger
2015: Renovering av taksprång
2016: Renovering av fönster
2016: Målning av trapphus
2016: Ny port
2017: Gård
2018: OVK genomförd
2018: Samtliga öppna spisar blev provtrycka och godkända
2018: Stamspolning


Planritningar

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid
3 100 000 kr Budgivare 1 2019-10-29 09:41